Search
  • Sophia Georgieva

Хоум Офис

Хоум офис. Темата,която днес вълнува все повече хора по света


Днес много от хората работят от дома си, естествено това има както своите предимства така и недостатъци. Ако никога не сте имали отделна стая за домашен офис и искате да си направите, но буквално нямате място за това, вариантът е да го позиционирате в една от стаите и въпреки ,че често спалнята е най-популярният избор, бих искала да споделя още един популярен начин за домашен офис в дневната.

Домашен офис или малко работно пространство в дневната е страхотна идея: спестявате място, получавате голяма и просторна стая (дневните често са най-големите стаи в къщата) и имат повече комуникация, която може да бъде едновременно предимство и недостатък, като различен шум от живищите с вас.Но ако все пак сте се решили на тази стъпка, нека ви споделя няколко идеи:Място за хранене и работно пространство Ако нямате много място в дома си, ако живеете в студио, тази идея може да ви свърши работа: комбинирайте работно пространство и трапезария в едно точно в хола си. Изберете голяма удобна маса и няколко стола в стила и цветовете, които съответстват на вашия хол за един сплотен вид и използвайте това пространство както за хранене, така и за работа.Хоум офис в кухнята.Да знам ,че звучи доста нестандартно, но ако нямате възможност да обособите пространство в друга част на жилището,това може да бъде чудесна идея за вас. Ето и няколко примера как може да бъде осъществено това.

Работно пространство до прозорец. Може също да го използвате и като място за хранене или релакс с любима напитка през свободното време. Едно прекрасно малко бюро или работна маса съобразено с духа на стаята е чудесна идея.Етажерките също са идеално допълнение към работното пространство.3 views0 comments